Възглавница със снимка

Възглавница със снимка по поръчка.

Поръчай бързо и лесно възглавница  със снимка. НИЕ ПЕЧАТАМЕ ДВУСТРАННО от край до край.

снимка върху възглавница 50х50

Двустранен печат върху възглавница с ваша снимка.

Украсете спалнята си с персонализирани калъфки или възглавници
Персонализираните отпечатани калъфки / възглавници са чудесен начин да се наслаждаваш  на любима снимка. Чрез дизайн можем да изработим колаж и да се наслаждавате на любими снимки в спалнята си. Ние изработваме  нашите фото възглавници с печат  от ръб до ръб върху висококачествен плат и след което разкроени се шият по поръчка специялно за Вас. Ние не доставяме калъфките заедно с възглавница, така че това прави транспортирането лено и удобно до вашия адрес. Подходящи са за уникален подарък за роднини в чужбина, тъй като те са лесни за транспортиране и чрез тях можете да направите страхотна изненада.

Фото колаж калъфки
Един от най-популярните варианти за изработката на колаж, където хората изпращат няколко снимки и ние ги отпечатваме върху техните калъфки. Това е идеална възможност за печат на 20 или повече снимки и заснемане на специално събитие, сватба, празник или история.  Имате възможности за различни оформления и стилове.

Печат и шиене на Персонализирани калъфки за възглавници
Ние печатаме със специален метод, при който мастилата проникват във влакната на текстила на персонализираните калъфки.

Грижи: Машинно пране при 30 ° С ОК. Принта е постоянен и ще издържи с години, и ние гарантираме за това в продължение на 2 години.

Какво казват нашите клиенти за нашите възглавници със снимка:

Елица
„Поръчах възглавницата със снимка за коледен подарък за любим човек. Бях избрала определени събития от годината, като чрез колаж всички от семейството са върху възглавницата. Въпреки, че съм направила много персонални подаръци през изминалата година, това е първата ми възглавница със снимка и бях повече от доволна от резултатита. Снимките са отпечатани с перфектно качество и се получи наистина красива. .

Христина
Когато видях моета красива възглавница със снимка, която  пристигна днес, аз бях много щастлива! Плат може да се пере и снимката е отпечатана в тъканта, а цветовете са прекрасни. Използвах страниците за декор  за вдъхновение, за да си направя две възглавници за леглото си, използвайки снимки на цветя. Една снимка е  от моята градина, а другата е от икебана, на която съм снимана по време на екскурзия в Лондон. И двете са отпечатани прекрасно. Благодаря ви Giftbg !!! Сега вече съм готова да избера и поръчам още възглавници за моя декор.

Поръчах 2 от тези възглавници със снимка и двете семейството ги заобича! Те предадоха страхотен цвят и уют на нашата всекидневна. Чудесна идея за подарък!

Възглавницата със снимка се оказа красива! Цветовете на снимките са прекрасни и съм много доволна от подаръка за нашите приятели!

Квадратна възглавница със снимка.
Обичам тази възглавница, оказа по-добра, отколкото мислех, че ще е.  Притеснен бях, че снимките ще бъдат замъглени, но се оказа, че качеството е прекалено добро. Скоро очквайте нова поръчка!

Възглавница със снимка

Възглавницата със снимка е сред най-интересните персонализирани подаръци, които се предлагат в момента на пазара. Оригинални и удобни, красиви и стилни – възглавниците със снимки са идеалният подарък както за вас, така и за вашите близки и приятели. Те могат да бъдат използвани като декоративен елемент, принадлежност за спане или просто вещ, която ви изпълва с вдъхновение и положителни емоции.

В следващите редове ще разгледаме основните преимущества, които възглавниците със снимки предоставят на своите притежатели. Освен това ще ви дадем няколко добри причини да заложите именно на възглавниците със снимки, изработвани от ГифтБГ.Ком.

Кои са преимуществата на възглавниците със снимки като персонализиран подарък?

Възглавница със снимка 1
Възглавница със снимка – Намери подарък тук!

Преимущества на възглавниците със снимки като персонализиран подарък могат да се открият в множество различни аспекти. Започвайки от спомените и положителните емоции, които те носят, и стигайки до удобството им и възможността да бъдат комбинирани с други подобни подаръци. Нека да ви разкажем малко повече за тези преимущества на възглавниците със снимки:

1. Възглавница със снимка: уникален подарък – възглавницата със снимка без никакво съмнение е уникален подарък, който не се вижда чак толкова често. В този смисъл, избирайки я за подарък, вие определено ще направите отлично впечатление на своя приятел или домакин и ще го накарате да се почувства наистина специален и уважаван. Възглавницата със снимка ще се открои пред други доста тривиални и изтъркани подаръци, като например дреха или парфюм.

2. Възглавница със снимка: декоративен елемент – възглавницата със снимка може да послужи отлично като декоративен елемент във всяка една стая или помещение. Удачен вариант е например да я сложите на канапето във всекидневната, за да могат всички гости, които посрещате в дома си, да я видят и да й се насладят максимално.

3. Възглавница със снимка: удобство и комфорт – освен че притежават декоративни функции обаче, повечето възглавници със снимки позволяват да се лежи върху тях. Ако изберете правилната възглавница със снимка, ще имате възможност да удовлетворите не само естетическите си изисквания, но и своята нужда от високи дози удобство и комфорт по време на обичайното излежаване пред телевизора например.

И още

4. Възглавница със снимка: релакс и положителни емоции – възглавницата със снимка действително може да подпомогне вашия пълноценен релакс, както и генерирането на положителни емоции в рамките на този релакс. Представете си ситуацията, в която вечер се прибирате вкъщи след изтощителен ден, изпълнен с множество професионални и лични проблеми и предизвикателства.

Какво по-хубаво от това точно в този момент да имате възможност да се излегнете удобно на канапето и да положите главата си върху възглавница със снимка на любимия човек? Подобна практика определено ще направи почивката ви много по-хубава и спокойна и ще ви зарежда с хубави спомени и положителни емоции винаги, когато имате нужда от тях.

5. Възглавница със снимка: комбинация с други подаръци – възглавницата със снимка е възможно да се комбинира по идеален начин с различни други персонализирани подаръци. Така ще се получи подходящ комплект, с който да изненадате най-близките си хора. Сред персонализираните подаръци, удачни за съчетаване с възглавниците, са тениска, чаша или пъзел със снимка. Всички изброени дотук категории персонализирани подаръци могат да бъдат поръчани от специализираната платформа ГифтБГ.Ком.

На кого бихте могли да подарите възглавница със снимка?

Възглавница със снимка - Подари на близък човек
Възглавница със снимка – Намери правилния подарък при нас

Възглавницата със снимка е подходящ подарък за хора от различни възрастови групи. В този смисъл, бихте могли да я подарите както на своя партньор, така и на родителите или наследниците си. Ето какво трябва да знаете за всеки от споменатите случаи на използване на възглавниците със снимки като персонализиран подарък:

– на партньора – възглавницата със снимка е страхотен избор за романтичен подарък при лични празници (напр. рождени дни или годишнини) и общоприети такива (Свети Валентин, Коледа и т.н.). Върху такава възглавница е възможно да се отпечата любима обща снимка на вас и половинката ви. Снимка, която посредством възглавницата може да се превърне в скъп спомен.

– на родителите – няма нищо по-хубаво за един родител от това да чувства, че порасналото му дете все още го обича и цени, както винаги. Можете да му покажете това чрез избирането на специален персонализиран подарък, като например възглавницата със снимка. Опциите за избор на снимка, която да бъде отпечатана върху тази възглавница, са редица. От изображения на двамата ви родители до такива, в които и вие сте до тях, давайки своя принос за пълната семейна идилия и приятно прекарване.

-на наследниците – що се отнася до децата, върху техните възглавници биха могли да се отпечатат множество подходящи снимки. Семейни снимки, изображения на различни места и пейзажи, както и на любими анимационни герои. Просто преценете кой от изброените варианти най-добре отговаря на емоциите, интересите и предпочитанията на вашия малчуган и поръчайте съответната възглавница.

Защо да поръчате възглавници със снимки от ГифтБГ.Ком?

печат текстил чрез сублимация
печат текстил чрез сублимация

Собствено производство – всички артикули, предлагани посредством платформата ГифтБГ.Ком, са наше собствено производство. В този смисъл ние носим пълната отговорност за тяхното качество и надеждност, и гарантирането на максимална добавена стойност за потребителя. Това е основната разлика между ГифтБГ.Ком и другите търговци на персонализирани подаръци, които в повечето случаи просто закупуват възглавниците със снимки и впоследствие ги препродават.

Богат опит – ГифтБГ.Ком има богат опит в производството както на персонализирани подаръци (вкл. възглавници със снимки), така и на разнообразни рекламни продукти. Благодарение на въпросния опит ние сме се научили да сме максимално гъвкави по отношение изискванията на клиента и да му предоставяме артикули, отговарящи по най-добрия начин на неговите вкусове и предпочитания.

Конкурентни цени – ГифтБГ.Ком ще ви предостави изключително конкурентни и изгодни за вас цени във връзка с артикулите от продуктова категория „Възглавници със снимки“. Фактът, че сами произвеждаме всички свои стоки и продукти, ни позволява напълно независимо да определяме и цените им. Цени, които сме съобразили изцяло с тенденциите на българския пазар и финансовите възможности на средностатистическия потребител.

Кратки срокове – ние от ГифтБГ.Ком сме максимално точни и коректни във връзка със спазването на крайните срокове А самите срокове са сравнително кратки. Стандартната поръчка при нас се изпълнява в рамките на до 5 работни дни. Ако пък искате още по-бързо да получите вашата възглавница със снимка, ви съветваме да заложите на опцията ни „Бърза или експресна поръчка“.

Кои са преимуществата на възглавниците със снимки като персонализиран подарък
На кого бихте могли да подарите възглавница със снимка
Защо да поръчате възглавници със снимки от ГифтБГ.Ком