Престилки с надписи

Престилки с надпис по поръчка.

Поръчайте с текст, лого или снимка при нас. Разнообразие от цветове. Без минимално количество. Цена на дребно:

ПОРЪЧКА можете да направите на :  info@diviprint.com

1бр. – 25лв.;   за поръчка на на по-голямо количество  свържете се с нас за цена

Рекламни (брандирани) престилки с надпис

Изработка с  пълноцветен печат и перфектно  качество на никси цени.

Можете да поръчате на едро и дребно. Те могат да бъдат поръчани с фирмено лого чрез термо трансферен печат. Те дори могат да бъдат персонализирани с имената на отделните служители.

Защо да поръчате ?

Промоционални престилки с надпис са идеални за шоу телевизия, или да рекламирате вашия хранителен продукт на обществеността. Промоционални престилки с надпис са идеални рекламни подаръци, за барбекю или пикник кампании свързани с готвене и печене! Брандираната престилка е идеална за промоции на храни и дегустации, супермаркет промоции или ресторант промо кампании. Маркови престилки са полезни промоционални продукти, които ще засилят и затвърдят лоялност към марката. Промоционални престилки с надпис са идеални за пикник събития на открито (събори, концерти, фестивали и т.н.) ! Рекламните престилки са перфектни елементи при промотирането в кампании за хранителни продукти.

Минимално количество за поръчка на престилки с надпис е 1 брой

Престилки с надпис са една страхотна идея за подарък на близък или приятел.

Престилка с надпис за стюардеса

Можете да поръчате пресилка с надпи с по ваше желание и ние да я за вас.

Престилки с надпис и пълноцветен печат
Престилки с надпис и пълноцветен печат
Престилки с надпис
prestilka 23
prestilka 24
prestilka 13
prestilka 15

ПЪЛНОЦВЕТЕН ПЕЧАТ С ФОТОРЕАЛИСТИЧНИ ИЗОБРАЖЕНИЯ

Изключително подходяща реклама не само в сферата на търговията. Рекламнита престилка с пълноцветен печат върху тях са перфектния начин да рекламирате своя бранд. Ние можем да отпечатаме върху престилка фирмено лого, фотореалистични изображения, снимка и/или всякакви картинки по ваше желание. Разбира се, надпис върху престилката също може да присъства. Ние можем да отпечатаме вашият сайт, името на фирмата или пък вашите координати. На рекламните престилки може да се изпише и фирменият слоган. Предлагаме разнообразни материи за отпечатване, както и различни по големина размери престилки. Ние гарантираме качеството и дълготрайността на печата върху рекламните престилки. Изработката на дизайна на отпечатаното изображение ще бъде съобразена с вашите индивидуални изисквания.

Този вид фирмена реклама отдавна не е непознат за българските фирми. Чрез нашите рекламни престилки вие позиционирате своята марка на конкурентно място на пазара. Рекламнита престилка с пълноцветен печат представляват и чудесна възможност да популяризирате фирмената дейност.  Разбира се, на рекламните престилки може да бъде отпечатан и новия актуален фирмен продукт. По този начин със сигурност ще увеличите продажбите му. Можете да представите и новата продуктова линия по този оригинален начин. Чрез нашите рекламни престилки вие със сигурност ще достигнете до по-широк кръг от потребители. За по-голям ефект снабдете вашите служители с рекламните престилки с отпечатано фирмено лого. Направете престилката част от задължителната фирмена униформа. Рекламните престилки са подходящи за продавач-консултанти, мърчандайзери, търговски представители и др.  По този начин можете да рекламирате не само продукти, но и услуги. 

Поръчайте престилка с готов дизайн

ПОРЪЧКА можете да направите на :  info@diviprint.com

1бр. – 19лв.;   за поръчка на на по-голямо количество  свържете се с нас за цена