Печат плажни кърпи / хавлии

Поръчка на персонализирани и рекламни хавлии със снимка, лого, надпис по желание на клиента.https://www.giftbg.com/havlii_s_pechat

Печат на хавлия със снимка

Печат на хавлия и плажни кърпи по цялата повърхност.

Печат на хавлия / Плажна кърпа  по ваш дизайн.

Хавлии с печаттан бордюр

Печат на хавлия
печат върху хавлия havliq sus snimkaHavliq Momchence KOLAJ 1 havliq_s_snimka_50_100 havliq_za_plaj_s_snimka kyrpa_za_plaj_sys_vash_snimka ttwl2244_1_3
Havliq 150x300_pechat Havliq DVOIKA 1 Havliq MLADOJENCI 1

Хавлия с име

personalised-towel

Печат на хавлия

Направете вашaта собствена Плажна кърпa – Двустранно отпечатана с двойна мекота за по голям комфорт.
Ако искате вашата плажна кърпа да бъде отпечатана от двете страни  ние можем да отпечатва втори слой и да ги зашием заедно, така че имате снимки отпред и отзад. Това е само 50% допълнително, а не двойно на стойността. Двойна дебела и двойно отпечатване е възможно за всеки размер на нашите кърпи. Създай свой собствен дизайн. След като дизайна е напълно готов, ние ще го отпечатаме дълбоковъв влакната на кърпата Ви. Благодарение на нашите сложни методи за печат, изображението ви ще трае години. Насладете се на любима снимка върху кърпата ви за плажа, басейна, или у дома! Забавно и служи както и нестандартна плажни кърпа и една уникална идея за подарък. Може да бъде перфектна както и за  фитнес зала, пътуване, къмпинг къпа и т.н.

Разнообразие от ГОЛЕМИ плажни кърпи.
Ние правим  различни размери плажни кърпи от малък (чудесно за бебета и деца) до огромни двойни плажни кърпи за двойки, младоженци и семейства. Единствено при нас можете да персонализирате кърпи в този мащаб. Ние имаме средни кърпи, подходящи  за децата и  размери за  възрастни и макси възрастни версии. Ние дори можем да изработим огромни плажни кърпи до 5 метра, ако желаете това – просто се обадете, за да се информирате за нашите големи плажни кърпи и други поръчкови варианти.
Изберете вашия собствен размер персонализирани кърпа! Ние ги направим по поръчка. Свържете с нас за повече информация
Абсорбираща водата персонализирана кърпа

Моля, имайте предвид, че тези продук са отпечатва чрез дигитална технология специално по ваша поръчка! Вашата кърпа е с дебелина 400гр./м2, при което при прибутване на влакната  в едната посока принта е с перфекно качество, а натиснати влакната в противоположната посока се появяват малки бели петънца от бяла текстилна подложка дълбоко надолу. Тези петънца са минимални и еневъзможно да се избегне при идивидуални поръчки. Ръбовете на кърпа по поръчка се подгъват на ръка и е възможно отклонение от идеалната права, но тези отклонения са напълно приемливи и те няма да направят вашата кърпа  по-малко любима.

Печат на хавлия. Отпечатването на цяла кърпа е изключително трудно да се направи, но ние го правим добре. Ние оптимизирахме отпечатването върху кърпа (хавлиен плат) за да се гарантира баланс за най-добър печат и дебелината.

Принтирай снимка въху кърпа или ни изпрати няколко за изработка на колаж.
Най-простият начин да създадете свой собствена плажна кърпа е с една снимка. Те изглеждат страхотно, особено за кърпи двоен размер, ние можам да изработим и фотоколажи за вас. Тази популярна и лесна употреба на този продукт го прави чудесна идея за подарък със снимка. Ние обичаме да ги произвеждаме.

Грижи: Тези кърпи издържат години години.  Мастилото е постоянно и е проникнало в нишките на плата, така че няма да избледнее. Препоръчително е да се перат  до 30 ° С.

Цени за пълноцветен едностранен печат върху хавлии

Ценоразпис на рекламни хавлии. Поръчки на едро. Супер цени и качество. Флуорисцентни цветове
Цена за изработка и печат на рекламни, хавлии по дизайн наклиента. Ценоразпис за поръки на едро