Печат върху ластик

При нас можете да поръчате пълноцветен печат върху ластик. Можем да отпечатаме всеки дизайн върху ластик или лента, който желаете.

Печатаме ластици за вашия бранд
Ролков печат на ленти и лстици с дизайн на клиента.


Материалът който използваме е много мек и дишащ. Може да се използва за клинове, детски дрехи, бельо, бански костюми, спортни облекла, лента за глава, гривна, детско облекло…

Печат на тъкан ластик за

Печат върху ластик е ластикът по-поръчка и се използва широко за маншети за дрехи и колани, включително ластици с щампа. И може да се раздели на черно-бели ластици и цветни ластици по отношение на цвета. НОВО!!! Печат на сублимация с флурисцентни мастила за още по впечатляващи и ефектни цветове. Съгласно различните методи на тъкане, той се разделя на тъкан и плетен. Нямаме изискване за миинимално количество за печат на ластик.

Персонализиран ластик с печат е идеален за отпечатване на вашия барнд вурху дрехите които произвеждате. Особено подходящ е за бельо, панталони, спортно облекло, бебешки дрехи, сватбени рокли, пуловери, бюстове, рима дрехи, маски, тениски, шапки.


Ластик (еластична лента) по поръчка.
Персонализираният отпечатан ластик се отнася до отпечатване на различни шарки и лога върху лентата. И с различни основни колани, това ще доведе до различни резултати, включително цветни термични трансфери и печат.

Отпечатания от нас ластик е подходяща за всички видове аксесоари за облекло, кантове и дантели. По този начин той е идеален за маншети за дрехи, велкро, презрамки за бельо и др. По същия начин предлагаме и персонализирана печатна лента, лента за дрехи и др.

Поръчайте ролка ластик по поръчка, за да стартирате чисто новата си модна линия, да надстроите съществуващите си проекти. Можете да ни изпратите вашето лого, шаблон или текст и да поръчате вашата ролка ластик за дрехи.

Персонализирания ластик на ролката е идеалният материал за дрехи, бельо, банските костюми, пижами и т.н. Който и да е произвеждан от вас продукт, ще изглеждат невероятно с отпечатания дизайн и цвят на вашия бранд. Придайте на проекта си професионална и неоспорима привлекателност, като създадете маркова линия с отпечатан отнас ластик.

Ние персонализираме чрез сублимационен печат ластик без изискаване за минимално количество. Не сте сигурни колко метра искате да поръчате? Можете да стартирате и дори с един метър за проба тест или създаване на уникален продукт. Свържете се с нас за да обсъдим вашите нужди.

Ластици с надписи може да поръчате от www.giftbg.com

Разгледайте и услугата ни за широкоформатен текстилен ролков печат.

Печат на ластик

  •  лента / ластик

Цена за печат на ластик 1,50лв./м при поръчка
100метра с ширина:

  • 20 (19)мм
  • 25 (24)мм
  • 30 (29)мм
  • 35 (33)мм
  • 40 (38)мм

*В цената е влючен печат + ластик до 40мм*Възможен печат и на по-големи ширина. Без ограничение за ширина на лента / ластик.

Няма минимална поръчка.
За поръчки под 100метра
Цена 30лв. + 1,50лв./м

За поръчки над 100метра допълнителни отстъпки. Моля изпращайнте запитвания с дизайн и тираж на info@diviprint.com

*Цените са без ДДС
В цената НЕ Е вкл. изработка на дизайн и/или предпечат

*Размерът в (скобите) е реалния след печат.
Има свиваемост при печат около 5-6%

За повече информация:

  • тел.: 0888240267
  • E-mail: info@diviprint.com
  • Моля, свържете се с нас, ако имате нужда от информация. За цени на по-големи количества. За различни размери от горепосочените. За печат на обратната страна. За помощ при създаването на вашия дизайн или информация за създаването на предпечатен файл.